Scroll Top
Tak van Poortvlietstraat 361A 9602 PJ Hoogezand

Purus Acne behandeling

medexpurs

Acné behandeling  € 49,00

Een belangrijke stap vooruit in de behandeling van acne is deze behandelingsmethode. De methode is mild en natuurlijk.

Zij is gebaseerd op zuivering. Uw huid blijft zodoende intact. Ook droogt uw huid niet uit, hoewel bij een hele vette huid enigszins uitdrogen soms wel is gewenst, in dat geval zullen wij daar naar toewerken.

Mocht uitdroging te veel worden, dan hebben wij  ampul vloeistof (ampul Hydrogen) ter beschikking om de vochtigheidsbalans van uw huid in een goed evenwicht te houden.

Tijdens de acne behandelingskuur (5 tot 8 behandelingen/ 1 x week) werken wij volgens de Medex Purus behandelingsmethode. Een intensieve kuur is bij deze behandeling noodzakelijk om het juiste resultaat te behalen.

Om een duurzame verbetering te realiseren is het gebruik van enkele thuisproducten aan te raden.

Acne Producten voor thuisgebruik: 

Seratoxes Gel  125ml

Diepreinigende gel voor vette en onreine huid.

2x per dag een weinig Seratoxes Gel met vochtige handen over het gelaat verdelen en met vochtige vingers inmasseren tot het goed schuimt. Naspoelen met lauw water. Daarna met een schone handdoek stevig afdrogen.

Purus Lotion  125ml
Voor een vette en onreine huid.

Helpt talgproductie reduceren en droogt de huid uit. Met anti-microbieel effect. 2x per dag de huid nareinigen met een weinig Purus Lotion op een wattenschijfje. Helpt de huidstructuur verfijnen en grove poriën verminderen.

Steeds met een wattenschijfje op de puistjes wrijven; ´s morgens en ´s avonds en steeds bij jeuk en druk van het puistje.

Comedo Mutilat (3 à 4 keer per maand)  50ml

Diepreinigende peeling voor de vette en onreine huid met mee-eters of puistjes.

1x per week dun laagje aanbrengen op de droge huid, ±3 minuten op laten drogen en stevig afrubbelen met droge vingers d.m.v. draaiende bewegingen.

Comedo Mutilat is een onderdeel van de Purus Behandelingsmethode.

Het kan gebeuren, dat u Comedo Mutilat, wanneer het op uw huid is aangebracht, voelt prikken; dat is niet fout, integendeel, u voelt dan de werking, het puistje wordt schoon getrokken.

Purus Mask (eenmaal per week) 50ml

Zuiverend masker voor ‘er tussen door’.

Laagje aanbrengen (is niet zichtbaar), kan een tijdje op blijven, dan verwijderen met warm water. Kan zo vaak als u wilt gebruikt worden en is goed na bijv. Comedo Mutilat of Roxsalice Mask. Kan ook gebruikt worden als ‘creme overdag of ‘s nachts omdat het masker transparant is! Zeer kalmerend dankzij Aloe Vera.

En / of Roxsalice Mask (eenmaal per week) 50ml 

Diep reinigend masker voor de vette en onreine huid met mee-eters of puistjes.

1x per week een dun laagje aanbrengen op een droge huid. 15 minuten laten inwerken en afwassen met lauw water. Daarna met warm water verwijderen. Dit masker peelt de bovenste ‘dode’ cellen.

(Doordat uw talgsamenstelling ietsje anders is, verstoppen uw poriën ook van binnenuit door deze ‘dode’cellen.)

Wil je meer weten over deze behandeling stuur dan een berichtje.